Hygge season is here – Getting Zen with Homeish

Homeish-boho-interior-zen-terrarium, interior, scandinavian interior, skandinavisk boho, minimal interior, interiør blogger, interiør instagrammer, dansk modeblogger, homeish blogger, homeish, terrarium, danish blogger

 

Homeish-boho-interior-zen-terrarium, interior, scandinavian interior, skandinavisk boho, minimal interior, interiør blogger, interiør instagrammer, dansk modeblogger, homeish blogger, homeish, terrarium, danish blogger, boho interior, bohemian interior, bohemian interiør, hjem, mithjem

Homeish-boho-interior-zen-terrarium, interior, scandinavian interior, skandinavisk boho, minimal interior, interiør blogger, interiør instagrammer, dansk modeblogger, homeish blogger, homeish, terrarium, danish blogger, boho interior, bohemian interior, bohemian interiør, hjem, mithjem

Homeish-boho-interior-zen-terrarium, interior, scandinavian interior, skandinavisk boho, minimal interior, interiør blogger, interiør instagrammer, dansk modeblogger, homeish blogger, homeish, terrarium, danish blogger, boho interior, bohemian interior, bohemian interiør, hjem, mithjem  Homeish-boho-interior-zen-terrarium, interior, scandinavian interior, skandinavisk boho, minimal interior, interiør blogger, interiør instagrammer, dansk modeblogger, homeish blogger, homeish, terrarium, danish blogger, boho interior, bohemian interior, bohemian interiør, hjem, mithjem  Homeish-boho-interior-zen-terrarium, interior, scandinavian interior, skandinavisk boho, minimal interior, interiør blogger, interiør instagrammer, dansk modeblogger, homeish blogger, homeish, terrarium, danish blogger, boho interior, bohemian interior, bohemian interiør, hjem, mithjem Homeish-boho-interior-zen-terrarium, interior, scandinavian interior, skandinavisk boho, minimal interior, interiør blogger, interiør instagrammer, dansk modeblogger, homeish blogger, homeish, terrarium, danish blogger, boho interior, bohemian interior, bohemian interiør, hjem, mithjem

Homeish-boho-interior-zen-terrarium, interior, scandinavian interior, skandinavisk boho, minimal interior, interiør blogger, interiør instagrammer, dansk modeblogger, homeish blogger, homeish, terrarium, danish blogger, boho interior, bohemian interior, bohemian interiør, hjem, mithjemHomeish-boho-interior-zen-terrarium, interior, scandinavian interior, skandinavisk boho, minimal interior, interiør blogger, interiør instagrammer, dansk modeblogger, homeish blogger, homeish, terrarium, danish blogger, boho interior, bohemian interior, bohemian interiør, hjem, mithjem Homeish-boho-interior-zen-terrarium, interior, scandinavian interior, skandinavisk boho, minimal interior, interiør blogger, interiør instagrammer, dansk modeblogger, homeish blogger, homeish, terrarium, danish blogger, boho interior, bohemian interior, bohemian interiør, hjem, mithjem

 

Hello internet,
Lately I’ve been quite hooked on the idea of a home makeover, well it’s not a new thought actually, but I feel like if I were to do a makeover of the entire apartment it would be quite a huge project, since we’ve had the same furnitures forever and have only bought small props here and there to make the home a little more hygge. The bedroom situation I’m quite happy with and if you guys haven’t spotted the game change piece yet, it’s the terrarium I got from Homiesh!  The terrarium has an 8-year-old bonsai tree in it and with its eco-system does not need watering for the next 8-12 months, yes you saw correctly no watering for 6-8 months! I’m so happy about this, since I’m one who can even kill a cactus. We actually got no plants at home before Homiest asked us if we’d like a terrarium. It gives our place some sort of zen I feel like. My boyfriend is over the moon to have gotten such a unique and impressive plant here, it’s our new love fern as we call it haha.

 

//

 

Hej internet,

Jeg tænker lige I får en anden udgave på dansk, da jeg gerne vil snakke meget mere om Homeish. Jeg har længe gået og tænkt på at lave en home makeover og blev rimelig excited da Nick fra Homeish kontaktede mig. Jeg har tidligere været inde og lure, da min veninde for noget tid siden stødte på et spejl, hun gerne ville have derinde fra. Det er altså også bare virkelig smukt! I SKAL tjekke det ud! Deres produktudvalg består af både møbler i et industrielt design (KÆMPE FAN!) samt mere boho møbler (også kæmpe fan!). Jeg valgte selvfølgelig et item i den sidstnævnte kategori, men eftersom den var så stor, havde Nick ikke plads i bilen. Det er bare så typisk mig at vælge noget stort og ekstravagant, så jeg fik i første omgang dette KÆMPE terrarie fra Green Factory, der næsten er 80 cm højt (det største, de har haha), som eksklusivt forhandles i Danmark hos Homeish. Vores hjem er rimelig simpelt, så jeg er helt vild med ting, der er oversized og som er et blikfang. Mange har kommenteret på det og spurgt om de måtte komme op og se det efter de har set mine posts på Instagram Stories og på FB. Forståeligt btw! Det er så unikt og konceptet er jo helt genialt. Inde i terrariet er der et økosystem, som gør at det danner kondens og på den måde vander sig selv. Det skal blot have dagslys, og skal ikke vandes de første 6-12 måneder. MEEEGA nice, da jeg kan slå selv kaktusser ihjel. Før vi fik dette vidunder ind af en plante ejede vi ikke en eneste plante, da jeg har formået at slå dem alle ihjel. Ups. Næste step er muligvis at få nogle mere industrielle møbler ind i lejligheden, da jeg blev rimelig inspireret af nogle af de industrielle vitrineskabe de bl.a. forhandler hos Homeish. Derudover har de en kommode, der er to die for! Jeg synes virkelig retro stilen blandet med naturmaterialer er cool!

Jeg har lavet en lille kollage med andre lækkerier Homeish forhandler nedenfor som måske kan inspirere jer lidt. Jeg glæder mig virkelig til at gå i gang med at lave om i de andre rum i lejligheden. Vores gang, køkkenalrum og stue trænger virkelig til fornyelse! Pt. er disse rum bare så upersonlige og afspejler slet ikke min stil eller er hygge på nogen måde!

 

Udover deres webshop har Homeish også et showroom/butik i KBH SV på Sydhavnsgade 28D, som jeg bare må se næste gang jeg skal til KBH!

 

 

HængestolStjerne Spejl – Messing SpejlVitrineskabIndustriel kommodekonsolbarbordrattan stol

Follow:

3 Comments

  1. Gretshwoo
    October 1, 2017 / 8:40 pm

    Absolutely beautiful. Wonderful pieces and congrats on the bonsai terrarium – fantastic! Thank you for sharing.

  2. October 8, 2017 / 6:25 pm

    Love the pics and your Insta is on point xoxo F4F

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *