Mohair Cardigan

coffee-16

Thursday outfit – Mohair
all deets down below

Vejret er blevet en smule varmere, men forstå mig ret, vejret er stadig noget møg. Det regner og er så utilregneligt. Såå, min kæreste og jeg besluttede os for at booke flybilletter til Thailand til April. Det bliver så skønt! Jeg glæder mig så meget. Jeg trænger virkelig til den fornyede energi og ny inspiration. Det var egentlig meningen at vi skulle være taget afsted i marts, men turen blev nødt til at blive rykket en smule. Derudover regner jeg stærkt med et lille escape til Paris under modeugen, det er også virkelig tiltrængt. Til mit outfit – jeg er virkelig overasket over, hvor begejstret jeg er blevet for denim. Hold op, hvor jeg elsker måden de fuldender et outfit på. Denne kombi er et af mine yndlings. Jeg glæder mig til at bære dette uden jakke, når foråret kommer. Mohair cardiganen fra Magasin er virkelig i god kvalitet og minder mig så meget om strikkene fra Acnes kollektion bare til meget billigere penge.  

//

The weather has become a bit warmer here in Denmark, but get me right, it’s not getting better. It’s raining a whole lot and is just miserable. Soo, me and my boyfriend decided to book a trip to Thailand in April and I honestly can’t wait. I’m so uninspired and I really need vacay. I can’t wait to feel the boost of new energy and get some inspiration. We were actually supposed to take off in march but some things got in the way, so we had to move the trip a tiny bit. Instead we’re going to go on a little getaway during Paris fashion week, very well needed. Now on to my outfit, I’m really surprised by how much I’ve gotten to like denim. I really love the way it somehow elevates an outfit. This combo is another of my faves, and I can’t wait to wear the mohair cardigan, the cami and these jeans when spring hits. The Mohair from Magasin is such a bargain buy, it reminds me so much of the Acne Studios mohair collection.

mohair cardigan, straight jeans, denim, cami, buckle belt, bucket bag, cami, jeans and mohair, mohair, knit, danish fashion blogger, mowoblog, monja wormser, adidas superstar, leather bag, mom jeans, magasin du nord tøj,
mohair cardigan, straight jeans, denim, cami, buckle belt, bucket bag, cami, jeans and mohair, mohair, knit, danish fashion blogger, mowoblog, monja wormser, adidas superstar, leather bag, mom jeans, magasin du nord tøj, coffee-20 coffee-6coffee-13
coffee-22coffee-12

Follow:

2 Comments

  1. June 14, 2016 / 6:17 pm

    Ahh love the cardigan babe! I need one like that in my life! Also the photos are perfection as always! Sophie xx
    http://basicapparel.de

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *