Weekend Wear

 Oversized knit, ripped jeans, mowoblog, blogger style, bucket bag, outfit, knit outfit, knit style, denim and knit, knit and denim, marble sneakers, shein jeans, sheinside jeans, axel arigato sneakers, axel arigato marble sneakers, marble sole, marmor sneakers, cable knit, ripped jeans outfit inspiration, jeans outfit inspiration, mom jeans, boyfriend jeans outfit, mom jeans outfit inspiration, luana italy, monja wormserOversized knit, ripped jeans, mowoblog, blogger style, bucket bag, outfit, knit outfit, knit style, denim and knit, knit and denim, marble sneakers, shein jeans, sheinside jeans, axel arigato sneakers, axel arigato marble sneakers, marble sole, marmor sneakers, cable knit, ripped jeans outfit inspiration, jeans outfit inspiration, mom jeans, boyfriend jeans outfit, mom jeans outfit inspiration, luana italy, monja wormser
Sun & Weekend wear
Denim & sweater

For tiden går jeg meget med jeans og en oversized sweater. Det er ligesom blevet min yndlings sammensætning og den bløde og lækre strik fra Only her er en af mine absolut yndlings. Jeg har haft den på, på en del af mine insta billeder, som I b.l.a. kan se her & her og jeg har fået så mange komplimenter for den, derudover er kvaliteten altså bare god! Virkelig et af mine bedste køb til dato. Jeg er blevet virkelig besat af store striks (som I også kan se her), vintage jeans og sneakers. Blot på en uge har jeg udvidet min denim kollektion med 3 styks. Og der kommer yderligere 2 par dumpende her i næste uge. Så en smule obsessed, vil jeg sige. På blot 4 måneder har jeg desuden fået fat i 5 oversized strik, altså ikke den normale strik, så min oversized strik kollektion er nu bestående af i alt 7. Haha. Og mit sneaker sortiment har selvfølgelig også udvidet sig en del. Jeg gik fra at have 0 sneakers i juli til at have 4 par. Jeg er bare begyndt at se en tendens og synes lidt jeg har fået et flip, men jeg er langt fra done! Eftersom dette outfit er blevet lidt af en uniform for mig, kan I nok godt forvente at se lignende outfits fremover. Beklager på forhånd, men jeg har lidt givet mig selv et løfte om, at jeg vil prøve alverdens stylingsmuligheder, hvad angår de forskellige tøj stykker. Kunne godt tænke mig at se, hvor mange forskellige kombinationsmuligheder, der er. Hey! Sådanne et indlæg vil jeg prøve at stykke sammen.  

//

These days I seem to always be wearing an oversized knit and denim. It has kinda become my favorite combination and this really nice and soft knit from Only is one of my absolute favorite. I’ve worn it on a few of my Insta photos, which you can see here & here. I’ve gotten quite obsessed with big knits (which you might be able to tell here), vintage jeans and sneakers. Just under a week I’ve expanded my denim collection with 3 jeans! And next week further 2 will be delivered. So I tiny bit obsessed I would say. In the time span of only 4 months I’ve gotten my hands on 5 oversized knits, and I’m not talking about the regular fitted knits, which makes my knit collection count 7. Haha. As for my sneaker selection goes, I’ve gone from having zero in july to owning 4 pairs. I’ve just starting to realize this tendency and think I might be having an obsession and I’m not even done yet! Hence this outfit has become a kinda uniform of mine, you most definitely can expect more of these kinds in the future. Apologies in advance, but I’ve sort of made myself a promise to try all different kinds of styling options. I’m planning to discover all the different combination possibilities that might be. Hey! I’ll do a post about it.

Oversized knit, ripped jeans, mowoblog, blogger style, bucket bag, outfit, knit outfit, knit style, denim and knit, knit and denim, marble sneakers, shein jeans, sheinside jeans, axel arigato sneakers, axel arigato marble sneakers, marble sole, marmor sneakers, cable knit, ripped jeans outfit inspiration, jeans outfit inspiration, mom jeans, boyfriend jeans outfit, mom jeans outfit inspiration, luana italy, monja wormser

Oversized knit, ripped jeans, mowoblog, blogger style, bucket bag, outfit, knit outfit, knit style, denim and knit, knit and denim, marble sneakers, shein jeans, sheinside jeans, axel arigato sneakers, axel arigato marble sneakers, marble sole, marmor sneakers, cable knit, ripped jeans outfit inspiration, jeans outfit inspiration, mom jeans, boyfriend jeans outfit, mom jeans outfit inspiration, luana italy, monja wormser

coffee-16

Oversized knit, ripped jeans, mowoblog, blogger style, bucket bag, outfit, knit outfit, knit style, denim and knit, knit and denim, marble sneakers, shein jeans, sheinside jeans, axel arigato sneakers, axel arigato marble sneakers, marble sole, marmor sneakers, cable knit, ripped jeans outfit inspiration, jeans outfit inspiration, mom jeans, boyfriend jeans outfit, mom jeans outfit inspiration, luana italy, monja wormser

coffee-33

Oversized knit, ripped jeans, mowoblog, blogger style, bucket bag, outfit, knit outfit, knit style, denim and knit, knit and denim, marble sneakers, shein jeans, sheinside jeans, axel arigato sneakers, axel arigato marble sneakers, marble sole, marmor sneakers, cable knit, ripped jeans outfit inspiration, jeans outfit inspiration, mom jeans, boyfriend jeans outfit, mom jeans outfit inspiration, luana italy, monja wormser
coffee-6
coffee-30

Oversized knit, ripped jeans, mowoblog, blogger style, bucket bag, outfit, knit outfit, knit style, denim and knit, knit and denim, marble sneakers, shein jeans, sheinside jeans, axel arigato sneakers, axel arigato marble sneakers, marble sole, marmor sneakers, cable knit, ripped jeans outfit inspiration, jeans outfit inspiration, mom jeans, boyfriend jeans outfit, mom jeans outfit inspiration, luana italy, monja wormser coffee-25 Oversized knit, ripped jeans, mowoblog, blogger style, bucket bag, outfit, knit outfit, knit style, denim and knit, knit and denim, marble sneakers, shein jeans, sheinside jeans, axel arigato sneakers, axel arigato marble sneakers, marble sole, marmor sneakers, cable knit, ripped jeans outfit inspiration, jeans outfit inspiration, mom jeans, boyfriend jeans outfit, mom jeans outfit inspiration, luana italy, monja wormser
coffee-59

coffee-13

 

 O U T F I T  D E T A I L S

Wearing
ONLY       oversized knit (similar hereherehere & here )
SHEINSIDE        ripped jeans (similar herehere here & here)
AXEL ARIGATO       marble sneakers (similar herehere & here)

LUANA ITALY          leather bucket bag (Use code “MOWO” to get 15% off) (similar luxe: here – budget: here & here )

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *