Sunday knit

,mirstores-34, mirstores-7, the most perfect knit sweater, the most perfect knit, straight leg jeans, jeans, denim and knit, denim outfit, denim, knit outfit, sunday outfit, casual outfit, mowoblog, adidas superstar, monk jeans, celine trio bag, watch, jeans and knit, oversized knit, oversized jumper, how to style a knit, how to style your knit, how to style a cable knit, cable knit, cable knit jumper, the perfect sweater, knitwear outfit, mom jeans
Sunday knit
all deets down below

  Så blev det endelig tid til at dele et outfit med denne ultra lækre strik. Jeg er blevet så glad for dens uldne struktur og design. Dens unikhed gør at den helt klart er et blikfang. Det er vist det jeg godt kan lide ved et design, det er når de er lidt et statement piece, man bare ikke kan få øjnene væk fra. Selv når jeg kombinerer den på den mest casual måde muligt, får den stadig en del opmærksomhed. Den er så lækker, varm og vamset. Virkelig en jeg har nydt at gå i her hen over vinteren. Jeg kommer nok til at savne at kunne gå med den her, når foråret rammer, men der går vist noget tid endnu. Jeg valgte at kombinere dem med mine yndlings nye jeans, hvilket er disse fra Monki. Jeg kan ikke helt sætte en finger på, hvad det er, der gør dem så perfekte. Jeg tror det er farven og dens straight-leg pas form. De er ikke for oversized og en smule stive, hvilket er den perfekte kombi. Resten af dagen står på at slappe helt af og chille i nogle døllebukser. Hehe.

//

Finally I am able to share with you this amazing knit. I’m really fond of the woolliness and the fab structure. The uniqueness of the jumper truly makes it eye catching. I think that’s what I like about a piece, when they’re a statement piece, you just can’t take your eyes off. Even when I styled it the most casual way, it still draws a lot of attention. It’s so cozy, warm and fuzzy. I’ve really enjoyed wearing it here this season. I think I’ll miss wearing it when the weather gets warmer, but that most likely not going to happen the next few weeks. I chose to pair the knit with my fave jeans lately, which are these from Monki. I can’t quite put a finger on what it is that makes them the perfect pair for me currently. I think it’s the color of the denim and the straight-leg silhouette. They’re not too oversized and a little stiff, which in my eyes are a perfect combo. The rest of this sunday I’m going to chill in my sweatpants haha.

mirstores-30, mirstores-7, the most perfect knit sweater, the most perfect knit, straight leg jeans, jeans, denim and knit, denim outfit, denim, knit outfit, sunday outfit, casual outfit, mowoblog, adidas superstar, monk jeans, celine trio bag, watch, jeans and knit, oversized knit, oversized jumper, how to style a knit, how to style your knit, how to style a cable knit, cable knit, cable knit jumper, the perfect sweater, knitwear outfit, mom jeans
mirstores-10, mirstores-7, the most perfect knit sweater, the most perfect knit, straight leg jeans, jeans, denim and knit, denim outfit, denim, knit outfit, sunday outfit, casual outfit, mowoblog, adidas superstar, monk jeans, celine trio bag, watch, jeans and knit, oversized knit, oversized jumper, how to style a knit, how to style your knit, how to style a cable knit, cable knit, cable knit jumper, the perfect sweater, knitwear outfit, mom jeans
mirstores-13, mirstores-7, the most perfect knit sweater, the most perfect knit, straight leg jeans, jeans, denim and knit, denim outfit, denim, knit outfit, sunday outfit, casual outfit, mowoblog, adidas superstar, monk jeans, celine trio bag, watch, jeans and knit, oversized knit, oversized jumper, how to style a knit, how to style your knit, how to style a cable knit, cable knit, cable knit jumper, the perfect sweater, knitwear outfit, mom jeans
mirstores-2
mirstores-18, mirstores-7, the most perfect knit sweater, the most perfect knit, straight leg jeans, jeans, denim and knit, denim outfit, denim, knit outfit, sunday outfit, casual outfit, mowoblog, adidas superstar, monk jeans, celine trio bag, watch, jeans and knit, oversized knit, oversized jumper, how to style a knit, how to style your knit, how to style a cable knit, cable knit, cable knit jumper, the perfect sweater, knitwear outfit, mom jeans

mirstores-27,mirstores-7, the most perfect knit sweater, the most perfect knit, straight leg jeans, jeans, denim and knit, denim outfit, denim, knit outfit, sunday outfit, casual outfit, mowoblog, adidas superstar, monk jeans, celine trio bag, watch, jeans and knit, oversized knit, oversized jumper, how to style a knit, how to style your knit, how to style a cable knit, cable knit, cable knit jumper, the perfect sweater, knitwear outfit, mom jeans

 

Screen Shot 2016-02-07 at 5.08.36 PM

mirstores-3, mirstores-7, the most perfect knit sweater, the most perfect knit, straight leg jeans, jeans, denim and knit, denim outfit, denim, knit outfit, sunday outfit, casual outfit, mowoblog, adidas superstar, monk jeans, celine trio bag, watch, jeans and knit, oversized knit, oversized jumper, how to style a knit, how to style your knit, how to style a cable knit, cable knit, cable knit jumper, the perfect sweater, knitwear outfit, mom jeans

mirstores-7, the most perfect knit sweater, the most perfect knit, straight leg jeans, jeans, denim and knit, denim outfit, denim, knit outfit, sunday outfit, casual outfit, mowoblog, adidas superstar, monk jeans, celine trio bag, watch, jeans and knit, oversized knit, oversized jumper, how to style a knit, how to style your knit, how to style a cable knit, cable knit, cable knit jumper, the perfect sweater, knitwear outfit, mom jeans

 O U T F I T  D E T A I L S

Wearing
MIRSTORES             oversized cable knit (similar herehere & here)
 MONKI            jeans(similar herehere & here)
ADIDAS             superstar sneakers (similar here & here)
CÉLINE             trio bag

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *