The Perfect Knitwear Cardigan To End the Rest

mirstores-4

The perfect knit

Jeg havde simpelthen brug for at dele med jer denne vanvittige lækre strik, jeg i går modtog fra det russiske mærke Mirstores. Jeg har længe drømt om en af de der chunky strik, der bare er så unikke og exceptionelle og ENDELIG har jeg fået mine fingre i en! yesssss mission accomplished. Jeg har haft en utrolig stressende start på ugen, og jeg synes godt nok ikke, at det ligefrem er nemt at få denne blog op at køre. Jeg føler mig helt på bar bund, da jeg jo har sat mig som mål at udgive indlæg lidt oftere end det ugentlige outfit post, jeg har holdt mig til på den gamle platform. Jeg synes nu også det gik meget godt for det var meget nemmere at holde en rød tråd, men jeg kan godt lide tanken om at denne nye blog her er mit lille outlet til at dele med jer alt mellem himmel og jord. Jeg håber I finder nogle af mine indlæg interessante. Nå, tilbage til strikken. Den har lige fået sin show off på snapchat (mowoblog), da jeg simpelthen ikke kunne vente. Næste skridt efter dette er et outfit post dedikeret til denne lækre sag. Det bliver bare så godt og jeg glæder mig til at vise den frem. Jeg kan mærke, at jeg lige er kommet ind i et lille loop af strik, jeans og sneakers, så jeg advarer jer, der kommer til at være mange indlæg, der kombinerer førnævnte tøjstykker.
//

I just needed to share with you this luscious knit I received yesterday from the russian brand Mirstores. These kinds of chunky fellas has been on my wish list for ages, they’re so unique and exceptional in every way and finally I’ve gotten my hands on one! Yess, mission accomplished! My week has had a busy and rough start. I don’t really find it easy to get this blog up and running after promising myself to post more frequently instead of those once a week outfit posts. Not that, that didn’t work for me, it sure did. But I really like the idea of being able to share more of my life with you guys so I hope you find my posts interesting and inspiring. Well, back to the knit. It has already been shown off on my snapchat (mowoblog) because I simply couldn’t wait. Next step is an entire outfit post showing you how I styled it and I can’t wait to show it to you. I feel that I’ve been really enjoying denims, chunky knits and sneakers lately, so I warn you! More posts with those combinations will soon be added to the blog.

 

Follow:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *