All Black

shearling coat-27, shearling coat, gina tricot, hoss pants, pumps, zara pumps, pointy heels, shearling coat outfit, shearling coat style, all black outfit, tailored pants, wide pants outfit, mowoblog, mowo blog, celine trio bag outfit, black on black outfit, winter outfit, danish fashion blogger, fashion blogger, blogger, blogger europe, blog, fashion blog, style blog, danish, scandinavian style

 

PERSONAL OUTFIT

  Black on black

Black pants & Shearling coat
the black on black outfit – scroll down for details

Jeg har længe drømt om nogle halv tailored bukser og fandt endelig det helt perfekte par takket være min veninde. De er fra Hoss og super skønne. Jeg har fået syet dem lidt ind i taljen og lagt dem en smule op, da jeg ikke ville have de skulle ramme jorden, selvom jeg nu synes sådan et look også er virkelig cool. Jeg var ude at tage disse billeder, da vi lige blev ramt af lidt sne i sidste weekend. Lyset var så flot og jakken fra Gina Tricot holdte mig utrolig varm på trods af kulden. Da jeg bor inde i byen, mærkede jeg ikke synderligt til sneen og synes derfor godt, jeg kunne tillade mig at tage mine hæle på. Denne kombination har været et af mine favoritter her i vintersæsonen. Jeg elsker at kombinere lidt finere elementer med noget mere casual. Faktisk vil beskrivelsen lige der være min personlige stil i en nøddeskal.

I dag har egentlig bare stået på billedetagning, hvilket også er det mine sidste par dage har stået på eftersom jeg gerne vil udgive indlæg lidt oftere i et forsøg på at gøre bloggen mere levende og interessant. Jeg glæder mig til at vise mine næste outfits. Lige nu kan jeg godt mærke, at jeg prøver på at finde en balance i de indlæg, jeg gerne vil poste. Jeg har som I nok kan se førhen været meget ensrettet i måden, jeg har blogget på, og derfor kunne, jeg godt tænke mig at fornye bloggen lidt. Jeg vil prøve mig af med lidt forskelligt og udgive sådan set alt mellem himmel og jord men med fokus på mode og stil, så der altid er inspiration at hente. Jeg har tænkt meget over at gøre denne blog lidt Tumblr-agtig med en masse outfit inspiration, indkøbsinspiration, mine seneste fund samt rejser (når det nu kommer dertil) og ikke mindst lidt interiør engang i mellem. Så egentlig bare et hav af inspiration for at give jer et lille glimt ind til mit kreative univers. Rigtig god mandag xx

// 

I’ve long been dreaming about some almost tailored pants and finally I found the perfect pair thanks to a friend of mine. They’re from Hoss, a spanish brand and are quite incredible. I had the tailor fix them in the waist so they would fit me perfectly as well as making the legs a tiny bit shorter, since I didn’t really wanting them constantly wiping the ground, not that I don’t find such kind of look awesome, I really like that trend as well. These photos were shot last weekend when the snow hit my hometown city once again, but since I live in the city I wasn’t really bothered by the snow and therefore could easily justify the fact that I’m wearing heels hihi. This combination has been one of my favorites this winter season. I love combining more chic elements with something more casual, actually that would be the description of my personal style in a nutshell.

Today I’ve been shooting some upcoming posts, lately that has been what my days have been filled with since I’m trying to post more frequently in an attempt to make this blog come to live and more inspirational, I guess. I’ve been putting quite a lot of thinking into the posts that are going to be up, and I’m trying to find a balance. I want to renew my way of blogging. I’m thinking of posting a lot of different things, so it’s a mix, making this blog more Tumblr alike with loads of outfits, shopping suggestions and my travels (when that happens) as well as some interior. So actually a whirlwind of inspiration and a peak into my creative universe. Happy monday xx

shearling coat-31, shearling coat, gina tricot, hoss pants, pumps, zara pumps, pointy heels, shearling coat outfit, shearling coat style, all black outfit, tailored pants, wide pants outfit, mowoblog, mowo blog, celine trio bag outfit, black on black outfit, winter outfit, danish fashion blogger, fashion blogger, blogger, blogger europe, blog, fashion blog, style blog, danish, scandinavian style

shearling coat-25, shearling coat, gina tricot, hoss pants, pumps, zara pumps, pointy heels, shearling coat outfit, shearling coat style, all black outfit, tailored pants, wide pants outfit, mowoblog, mowo blog, celine trio bag outfit, black on black outfit, winter outfit, danish fashion blogger, fashion blogger, blogger, blogger europe, blog, fashion blog, style blog, danish, scandinavian style
shearling coat-38, shearling coat, gina tricot, hoss pants, pumps, zara pumps, pointy heels, shearling coat outfit, shearling coat style, all black outfit, tailored pants, wide pants outfit, mowoblog, mowo blog, celine trio bag outfit, black on black outfit, winter outfit, danish fashion blogger, fashion blogger, blogger, blogger europe, blog, fashion blog, style blog, danish, scandinavian style
shearling coat-43, shearling coat, gina tricot, hoss pants, pumps, zara pumps, pointy heels, shearling coat outfit, shearling coat style, all black outfit, tailored pants, wide pants outfit, mowoblog, mowo blog, celine trio bag outfit, black on black outfit, winter outfit, danish fashion blogger, fashion blogger, blogger, blogger europe, blog, fashion blog, style blog, danish, scandinavian style
shearling coat-37, shearling coat, gina tricot, hoss pants, pumps, zara pumps, pointy heels, shearling coat outfit, shearling coat style, all black outfit, tailored pants, wide pants outfit, mowoblog, mowo blog, celine trio bag outfit, black on black outfit, winter outfit, danish fashion blogger, fashion blogger, blogger, blogger europe, blog, fashion blog, style blog, danish, scandinavian style
shearling coat-11, shearling coat, gina tricot, hoss pants, pumps, zara pumps, pointy heels, shearling coat outfit, shearling coat style, all black outfit, tailored pants, wide pants outfit, mowoblog, mowo blog, celine trio bag outfit, black on black outfit, winter outfit, danish fashion blogger, fashion blogger, blogger, blogger europe, blog, fashion blog, style blog, danish, scandinavian style
shearling coat, gina tricot, hoss pants, pumps, zara pumps, pointy heels, shearling coat outfit, shearling coat style, all black outfit, tailored pants, wide pants outfit, mowoblog, mowo blog, celine trio bag outfit, black on black outfit, winter outfit, danish fashion blogger, fashion blogger, blogger, blogger europe, blog, fashion blog, style blog, danish, scandinavian style
shearling coat-20, shearling coat, gina tricot, hoss pants, pumps, zara pumps, pointy heels, shearling coat outfit, shearling coat style, all black outfit, tailored pants, wide pants outfit, mowoblog, mowo blog, celine trio bag outfit, black on black outfit, winter outfit, danish fashion blogger, fashion blogger, blogger, blogger europe, blog, fashion blog, style blog, danish, scandinavian style

 

 O U T F I T  D E T A I L S

Wearing GINA TRICOT shearling coat (similar luxehere, budget: hereherehere & here), HOSS tailored panst (similar here & here), ZARA sweater (similar here), MOSS COPENHAGEN scarf (similar here), ZARA pointy pumps (similar here), DIOR sunglasses (similar here & here) CÉLINE trio bag (similar luxehere & budgethere)

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *