Insta Moments

Mowoblog Instagram, instagram collage, mowoblog, collage, insta lately, insta moment, instagram moments, perfect instagram, how to get instagram followers, how to grow your instagram, Instagram feed, beautiful clean instagram feed
Instagram moments

Jeg ville blot lige i dagens anledning dele mine bedste øjeblikke fra min Instagram til jer, sådan så I kan få et lidt bedre indtryk af, hvem jeg egentlig er. Dette er allerede et meget nyt initiativ på bloggerfronten, hvis I har kigget lidt med her på bloggen, har I måske set, at jeg udelukkende kun har delt nogle knapt så hverdags og livsstilsindlæg. På min IG forsøger jeg så vidt muligt at dele billeder, der matcher hinanden, så feedet ser nogenlunde rent og ensartet ud. Jeg har overvejet om jeg her til at starte på måske skulle dele nogle tips og tricks til Insta. Så jeg således deler lidt ud af den viden, jeg nu har indsamlet de seneste par måneder og forhåbentlig kan hjælpe jer som er interesserede.  Jeg synes nemlig efterhånden, at jeg har fået mange henvendelser herom, så det er måske på tide? Hvis det har interesse må I meget gerne lige smide en kommentar 🙂 Nå, jeg vil nu efterlade jer her med billederne. Kan I have en rigtig lækker lørdag allesammen! Her på hjemmefronten tager jeg muligvis lige lidt tid off fra computeren, da det har været nogle hektiske dage med masser af computerbrug.

//

I wanted to share some of my best Instagram moments for you guys, so you can get to know me a little better. This sort of post is already a new initiative here on the blog, if you haven’t noticed by scrolling through my previously shared posts, where I didn’t share anything near lifestyle og everyday photos. On my Instagram I’ve tried to maintain the consistency of the feed by only sharing photos that in my opinion matches each other  quite well. I’ve been considering sharing some tricks and tips for Instagram. So that I share a little about the knowledge I’ve gain or collected these past couple of months – and by that hopefully can help you that might be interested. Let me know in the comments if this is something you could be interested in? 🙂 Well, I will now leave you with the photos. Have a lovely evening as for me I might take a computer free evening since these past couple of days have been filled with lots of laptop use.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *