Shearling my love

shearling-57, shearling coat, shealing jacket, how to style your shearling coat, black skinny jeans, cos stores, black glasses, iro boots, mowoblog, monja wormser, mowo blog, olive clothing, black coat, winter wear, winter style, how to style a black outfit, all black outfit, ootd, style blogger, scandinavian blogger, danish blogger, danish fashion blogger shearling-6shearling-57, shearling coat, shealing jacket, how to style your shearling coat, black skinny jeans, cos stores, black glasses, iro boots, mowoblog, monja wormser, mowo blog, olive clothing, black coat, winter wear, winter style, how to style a black outfit, all black outfit, ootd, style blogger, scandinavian blogger, danish blogger, danish fashion blogger
Your new winter coat?
all deets down below

Trods det lækre solskin, er det stadig virkelig koldt herhjemme. Og I kan tro jeg har tænkt mig at flygte fra det meget snart, som I måske har set på Instagram, meddelte jeg at jeg tager en lille getaway til PFW og måneden efter hopper jeg på et fly til Thailand. Det er sjældent jeg har lyst til at bevæge mig udenfor i denne kulde, jeg har nu mest af alt lyst til at forblive indendøre, putte i sofaen med et tykt strik tæppe og i mine sweatpants. Men jeg er efterhånden ved at være træt af være gået i hi. Derudover synes jeg det gør lidt mindre ondt at bevæge sig udenfor, når det er rimelig lækkert at have denne shearling jakke på. Den er så dejlig varm og jeg har længe drømt om den fra Acne, men pengepungen har simpelthen ikke været til det. Derudover synes jeg at denne er meget klassisk og minimalistisk, så den er virkelig nem at style og er ikke sådan helt så attention seeking, hvilket jeg faktisk rigtig godt kan lide. Hvis du er game på at uppe din vinter garderobe og har lyst til at kunne skifte din uld jakke ud med noget lidt mere edgy og cool, så er en shearling coat helt klart et must have for dig! Det der gør jakken så flatterende er helt klart den der fede cropped bomber jakke længde. Eftersom dens pasform er en smule mere oversized, plejer jeg at parre den med nogle skinny jeans og rå støvler. 

//

Despite the amazing sunshine that has been happening here in Denmark lately, we haven’t been able to escape the polar weather. It’s freaking cold outside! And you bet I’m going to make a run from it soon, as you might have seen on Instagram I just announced my PFW attendance and Thailand escape in respectively March and April. It is very unlikely that I ever want to wander out of my apartment these days, I’d rather be sitting inside, curling up on the sofa with my knitted blanket and sweatpants. But I’ve now gotten enough of the hibernation. Also this shearling coat gives me a push, since I really love wearing it. It so nice and cozy and I’ve been dreaming so long about the Acne shearling coat, but ouch it’s totally going to break the bank if I were to purchase it. Furthermore, I actually really like the design of it, it’s so classic and simple, making it pretty easy to style and it’s not like all up in yo face, which I really like. Subtle but cool. So if you’re in a need to up your winter coat game and change up that woolen coat of yours, a shearling coat is definitely a must. What makes the coat so flattering for me is the cropped bomber length. Since the silhouette can be a bit bulky I recommend styling it with a pair of skinny jeans and your coolest boots.  

shearling-19, shearling-57, shearling coat, shealing jacket, how to style your shearling coat, black skinny jeans, cos stores, black glasses, iro boots, mowoblog, monja wormser, mowo blog, olive clothing, black coat, winter wear, winter style, how to style a black outfit, all black outfit, ootd, style blogger, scandinavian blogger, danish blogger, danish fashion bloggershearling-13, shearling-57, shearling coat, shealing jacket, how to style your shearling coat, black skinny jeans, cos stores, black glasses, iro boots, mowoblog, monja wormser, mowo blog, olive clothing, black coat, winter wear, winter style, how to style a black outfit, all black outfit, ootd, style blogger, scandinavian blogger, danish blogger, danish fashion bloggershearling 58, shearling-57, shearling coat, shealing jacket, how to style your shearling coat, black skinny jeans, cos stores, black glasses, iro boots, mowoblog, monja wormser, mowo blog, olive clothing, black coat, winter wear, winter style, how to style a black outfit, all black outfit, ootd, style blogger, scandinavian blogger, danish blogger, danish fashion bloggershearling, shearling-57, shearling coat, shealing jacket, how to style your shearling coat, black skinny jeans, cos stores, black glasses, iro boots, mowoblog, monja wormser, mowo blog, olive clothing, black coat, winter wear, winter style, how to style a black outfit, all black outfit, ootd, style blogger, scandinavian blogger, danish blogger, danish fashion bloggershearling-42shearling-30, shearling-57, shearling coat, shealing jacket, how to style your shearling coat, black skinny jeans, cos stores, black glasses, iro boots, mowoblog, monja wormser, mowo blog, olive clothing, black coat, winter wear, winter style, how to style a black outfit, all black outfit, ootd, style blogger, scandinavian blogger, danish blogger, danish fashion bloggershearling-38, shearling-57, shearling coat, shealing jacket, how to style your shearling coat, black skinny jeans, cos stores, black glasses, iro boots, mowoblog, monja wormser, mowo blog, olive clothing, black coat, winter wear, winter style, how to style a black outfit, all black outfit, ootd, style blogger, scandinavian blogger, danish blogger, danish fashion blogger, buckle belt   shearling-39, shearling-38, shearling-57, shearling coat, shealing jacket, how to style your shearling coat, black skinny jeans, cos stores, black glasses, iro boots, mowoblog, monja wormser, mowo blog, olive clothing, black coat, winter wear, winter style, how to style a black outfit, all black outfit, ootd, style blogger, scandinavian blogger, danish blogger, danish fashion blogger, buckle belt    shearling-31, shearling-38, shearling-57, shearling coat, shealing jacket, how to style your shearling coat, black skinny jeans, cos stores, black glasses, iro boots, mowoblog, monja wormser, mowo blog, olive clothing, black coat, winter wear, winter style, how to style a black outfit, all black outfit, ootd, style blogger, scandinavian blogger, danish blogger, danish fashion blogger, buckle belt shearling-22, shearling-38, shearling-57, shearling coat, shealing jacket, how to style your shearling coat, black skinny jeans, cos stores, black glasses, iro boots, mowoblog, monja wormser, mowo blog, olive clothing, black coat, winter wear, winter style, how to style a black outfit, all black outfit, ootd, style blogger, scandinavian blogger, danish blogger, danish fashion blogger, buckle belt

shearling-29, shearling-38, shearling-57, shearling coat, shealing jacket, how to style your shearling coat, black skinny jeans, cos stores, black glasses, iro boots, mowoblog, monja wormser, mowo blog, olive clothing, black coat, winter wear, winter style, how to style a black outfit, all black outfit, ootd, style blogger, scandinavian blogger, danish blogger, danish fashion blogger, buckle belt

 O U T F I T  D E T A I L S

Wearing
OLIVE CLOTHING                shearling coat
COS        jeans (similar herehere & here
 ASOS            turtle neck shirt (similar here & here)

H&M                 belt (similar herehere)
IRO PARIS                boots (similar here)
PRADA                backpack (similar here & here)
bjhbfjhdsnfjdsbfjkasfdsjkfbsdjkfbsjdkbfdbsjkf

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *