Hello! Can you hear me?

Velkommen til mowoblog
Velkommen til

Så rammer vi Februar og jeg kan nu officielt løfte sløret for mowoblog version 2.0. Jeg besluttede mig her i starten af Januar for at flytte min blog over til Bloggersdelight og nu kan jeg næsten ikke vente med at komme i gang. Bloggen mangler stadig lidt finpudsning hist og her, men jeg ville lige tage mig et øjeblik til at byde jer alle velkommen hertil. Jeg er så super spændt på at vise jer mit lille blogunivers! Det har været vigtigt for mig at holde stilen nogenlunde den samme som den var på min gamle blog platform og her må jeg sige, at Bloggersdelight har været virkelig gode til at hjælpe med opsætningen af det hele. Det bliver bare så cool! 
Mowoblog er en Aarhus-baseret livsstilsblog, som jeg har arbejdet på siden Maj 2015. Bloggen er at finde her på mowoblog.com og på Instagram @mowoblog, hvor jeg lige er rundet 50K følgere, hvorfor det er et helt fantastisk tidspunkt at begynde at fokusere mere på mowoblog.com. Jeg glæder mig virkelig meget til at samarbejde med BD og jeg kan mærke, at jeg allerede har så meget, jeg gerne vil vise jer, som jeg ikke har kunnet førhen, da jeg ikke lige syntes at livstilsbilleder og -posts lå i kortene til det gamle design og det udtryk, jeg prøvede at skabe. Der kommer til at ske en masse nyt her på bloggen og det bliver skønt at få mulighed for at blogge lidt oftere end jeg tidligere har gjort. Da jeg startede min Instragram og blog, var det med et primært fokus på min Instagram profil, hvorfor jeg her i slutningen af 2015 godt kunne mærke, at jeg lige havde brug for det der lille skub, der kunne booste min blog rutine – hvilket er lige præcis, hvad jeg føler at BD har gjort for mig. Så nu er det nu. Jeg er glad for at have fået chancen for at prøve at have et netværk bag mig og så må vi se, hvordan det hele går. Jeg ser i hvert fald frem til det og jeg kan allerede nu mærke den fornyede energi, som de nye rammer har givet mig. Jeg håber, at jeg sammen med BD kan komme til at motivere og inspirere jer i 2016 og at I tager godt imod det. 
xx 
Monja

//

We are about to enter February and I can now officially unveil mowoblog 2.0. I decided in early January to move my blog to Bloggersdelight and I can’t wait to get started. The blog still needs some fine tuning, but I wanted to take this opportunity to welcome all of y’all to my new platform. I’m so excited to show you my little blogging universe! It was important for me to keep the style as close to my original blog and I must say I’m quite pleased with the help I’ve gotten from Bloggersdelight as for the integration of everything goes. It is going to be so cool!

Mowoblog is an Aarhus based lifestyle blog, I’ve been working on since May 2015. The blog is to be found here on mowoblog.com and on my Instagram @mowoblog, where I’ve just hit 50K, why it’s such a fantastic time for me to begin focusing more on mowoblog.com. I’ve been looking so much forward to corporate with BD and I can feel that I already have so many things I want to show you. Stuff that I haven’t been able to share previously due to the old design and feel I was trying to maintain. A lot of things will be happening over here and it is going to be so awesome to be able to blog a little more often than what I’ve done earlier. When I started my blog and Instagram the primarily focus was my IG, why I by the end of 2015 started to feel I needed a push that could boost my blogging routine – which is exactly what BD has given me. So now is the time. I’m thrilled to be able to have gotten the chance to have a network behind my back and then we’ll see how everything goes. I’m really looking forward to it and I can already feel how the boost of energy the new surrounding has given me. I hope that I in combination with BD can motivate and inspire you all in 2016 and that you’ll keep supporting me
xx 
Monja
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *