First Snow

Magasin Du Nord, Mowoblog, ribbed jeans outfit, brand collaboration, signature look, grey coat jeans white shirt
Magasin Du Nord, Mowoblog, ribbed jeans outfit, brand collaboration, signature look, grey coat jeans white shirt
Magasin Du Nord, Mowoblog, ribbed jeans outfit, brand collaboration, signature look, grey coat jeans white shirt
Magasin Du Nord, Mowoblog, ribbed jeans outfit, brand collaboration, signature look, grey coat jeans white shirt
The first snow fell upon us yesterday here in Denmark. My eyes lit up at the first glimpse of the snow sprinkling down just outside my window. It feels like Christmas sneaks up on me every year, and this year is no exception especially when we are already having heavy snow here in Denmark in November despite the less polar weather up until now. Well if I have to be honest the summer never really came this year, so maybe I shouldnt be too surprised. I can’t believe there’s only a month till Christmas and I’m feeling the Christmas mood kicking in. Of course when I planned this outfit I wasn’t considering that it would might snow at all, but it worked out pretty great tho, since I found it incredibly easy to walk around in snow when you’re a few inches above the ground.
I’m wearing my most favorite pieces in this outfit and I would definitely define my grey woolen coat from Magasin as a signature piece of mine. This fall and winter I’ve been wearing it non stop and it sure does keep me warm. I feel so well put together when adding this as a final touch to my always dark outfits. I’m all about signature pieces and a signature look and having things that you can always reach out for when you’re in a hurry.
My signature pieces include a woolen grey coat, a crisp white shirt with up folded sleeves and some jeans, whether it be loose, fitted, ribbed or slim jeans and of course let’s not forget the handbag that elevates your outfit.
//
Årets første sne faldt ned i går her i Aarhus. Mine øjne lyste op ved synet, der mødte mig, da jeg kiggede ud af mit vindue. Jeg har det altid som om julen haler ind på mig hvert år, og i år er ingen undtagelse, specielt når det allerede sneer her i november på trods af, at vejret ikke har været nær så koldt lige op til nu. Men hvis jeg skal være helt ærlig, har der jo ikke rigtig været sommer i år, så jeg burde nok egentlig ikke være så overrasket. Jeg kan næsten ikke tro, at der kun er en måned til jul og jeg føler, at jeg er ved at komme i julestemning! yay. Da jeg gjorde dette outfit klar, havde jeg på ingen måde troet, at det ville sne. Trods sne og kulde, fungerede dette outfit nu meget godt, eftersom jeg synes det var så let at gå på sneen, når jeg lige var løftet de få centimeter over jorden.
Her har jeg uden tvivl mine yndlings klæder på og jeg ville uden tvivl definere min grå uld jakke fra Magasin en del af min signatur. Jeg har gået med den non stop og den holder mig dejlig varm.
 Her er de ting, jeg vil mene, at enhver bør eje og disse er også ting jeg altid har en tendens til at række ud efter, når jeg har travlt: en grå uld jakke, en hvid skjorte med foldede ærmer og nogle jeans, hvad enten det er boyfriend, stramme eller løse jeans og så selvfølgelig en håndtaske som nogle

wearing:

MAGASIN DU NORD       grey woolen coat
MAGASIN DU NORD     white shirt 
TOPSHOP      jeans (similar here, here & here)
LOUIS VUITTON      bag (similar here & here)
ZARA       heels (similar here & here)

Shop my picks:

!function(doc,s,id){ var e, p; if(!doc.getElementById(id)) { e = doc.createElement(s); e.id = id; p = ‘//shopsensewidget.shopstyle.com/widget-script.js’; var cb = new Date().getTime(); p += ‘?cb=’ + cb; e.src = p; doc.body.appendChild(e); } if(typeof window.ss_shopsense === ‘object’){ if(doc.readyState === ‘complete’){ window.ss_shopsense.init(); } } }(document, ‘script’, ‘shopsensewidget-script’); 
| Post bought to you by Magasin Du Nord |
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *