5 tips to Indulge yourself

Magasin du nord, magasin du nord beauty, beauty, fashion blogger, mowoblog
how to indulge yourself, indulge yourself, selvforkælelse, forkæl dig selv, mowoblog, monja wormser

how to indulge yourself, indulge yourself, selvforkælelse, forkæl dig selv, mowoblog, monja wormser

how to indulge yourself, indulge yourself, selvforkælelse, forkæl dig selv, mowoblog, monja wormser
how to indulge yourself, indulge yourself, selvforkælelse, forkæl dig selv, mowoblog, monja wormser

I’d like to share 5 simple beauty tips that help makes my everyday life a little more luxurious. I sure felt like I was living the sweet life when I stayed at La Mamounia almost 2 weeks ago now and had time to fully de-stress.

Sometimes it’s important to stop up and appreciate what you’ve got. In my opinion, the best way to do so is to relax completely and indulge yourself a bit. Often I already start indulging myself in the morning, where I simply take my time to do the things that make me feel incredibly well. It doesn’t have to be something complex, often the most simple thing can make you enjoy life a little more, well at least for me!
no. 1 – I kick off the day with a cup of green tea. It can sometimes for me be a little harsh to start out with a cup of coffee and green tea has a little caffeine in it, so that’s enough to get me going while I get ready.
no. 2 – I’ll jump into the bathroom and one thing I took home with me after staying at La Mamounia was cuddling up in a soft bathrobe while getting ready. I’ll wash my face, apply moisturizer and an eye cream.  This step I never ever skip before applying makeup and I feel like it’s helping me starting my day off right. Fresh and hydrated.
 
no. 3 – Throughout the day I try to remember to listen to some music. For some reason I get incredibly relaxed by listening to the lounge music playing in the Starbucks’ here in Denmark – haha. The vibe the music casts off makes me feel like I’m hundred miles away, more specifically Paris!
no. 4 – When I’m applying moisturizer to the body I tend to massage myself at the same time. I take my time and use a body oil that’s easily absorbable.
no. 5 – in the evening, if I have some time on my hand, I’ll go full on with my pampering routine. I’ll lit a scented candle, use a face scrub, apply a detox mask followed by a moisturizing mask and give myself a scalp massage.
My favorite products that I use daily from the Magasin Du Nord’s personal line:
//
Jeg vil nu dele med jer 5 simple beauty tips, der kan være med til at forsøde hverdagen en smule. I forlængelse af mit indlæg om Magasin Du Nords ‘From me to me’ kampagne, fik jeg lige lyst til at give jer lidt ekstra ideer til en omgang selvforkælelse.
 
Sommetider er det vigtigt lige at stoppe op og sætte pris på det man har. Det gøres bedst ved at slappe helt af og forkæle sig selv lidt. Tit starter selvforkælelsen for mig allerede fra morgenstunden, hvor jeg giver mig tid til at gøre de ting, der får mig til at føle mig utrolig godt tilpas. Det behøver ikke at være noget besværligt, selv de mest simple ting, kan få mig til at nyde livet og hverdagen lidt mere.
 
no. 1 – Jeg starter med en kop grøn the fra morgenstunden. Det kan for mig nogle gange være en anelse for meget at lægge ud med en kop kaffe. Derudover indeholder grøn the en smule koffein, så det er nok til at sparke min dag igang og så hygger jeg med sådan en kop mens jeg gør mig klar.
 
no. 2 – Jeg vil herefter liste ud på badeværelset og vaske mit ansigt, samt smøre mig ind i lidt ansigtscreme, øjencreme osv. Dette step springer jeg aldrig over, før jeg lægger min makeup og jeg føler det er med til at give mig en god start på dagen. Frisk og hydreret!  
 
no. 3 – I løbet af dagen forsøger jeg at huske at sætte lidt musik på. Af en eller anden grund er jeg utrolig vild med lounge musikken de spiller i Starbucks – hah. Stemningen musikken bringer får mig til at slappe af og jeg føler at jeg er i Paris. 
 
no. 4 – Når kroppen skal smøres ind, foretrækker jeg at massere den samtidig. Jeg tager mig god tid og bruger en olie, der absorberer hurtigt. 
 
no. 5 – Om aftenen, hvis jeg har tid, tænder jeg et duftlys på badeværelset og giver mig spa behandling i form af ansigtsskrub, en detox maske, en fugtgivende maske samt en hovedbundsmassage. 

Yndlings produkter fra Magasin Du Nord’s personlige beauty linie som jeg bruger til dagligt: 
Magasin Body OilMagasin Face Scrub og Magasin Day Cream

 

| In collaboration with Magasin Du Nord |
Thanks to La Mamounia, Marrakech we were able to shoot these photos that sums up the right spa vibes.
Follow:

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *